Telefoon Telefoonnummer: 0299-39 69 52 
Smart Care Purmerend Google Maps Peperstraat 1-1441 BH-Purmerend


iPhone 6 plus reparatie hoorn

Veelgestelde Vragen

Is je telefoon, tablet of computer stuk? Wij repareren ‘m. Stuur je ‘m naar ons op of kom langs in onze reparatie winkel.

Hoe maak ik een afspraak?

Bel 0299 39 69 52 voor een afspraak in  onze winkel in Purmerend. We zijn doordeweeks bereikbaar van 09.30 tot 18.00 uur en in het weekend van 09.30 tot 17.00 uur.

Als je een afspraak maakt zorgen we dat het onderdeel klaar ligt en helpen we je binnen half uur. Je kunt ook zonder afspraak langskomen, dan helpen we je binnen 1 uur maar altijd zo snel mogelijk. Reparatie van tablets en computers kost een hele dag, het hebben van een afspraak maakt dan geen verschil.

Mijn type telefoon, tablet of reparatie staat er niet tussen, wat nu?

Staat jouw model of reparatie er niet tussen? Stuur ons een mailtje met jouw verzoek, binnen een werkdag laten we je weten wat de mogelijkheden zijn.

Wat als er meer kapot blijkt dan ik heb aangegeven bij aanmelding?

In uitzonderlijke gevallen kan het noodzakelijk zijn een extra onderdeel te vervangen om een goede werking van het toestel te garanderen. Als daar extra kosten bij komen kijken, overleggen we dat eerst met je.

Kunnen jullie me helpen als ik niet weet wat er kapot is aan mijn telefoon of tablet?

We helpen je graag met het ontdekken van het defect. We zullen je toestel uitgebreid onderzoeken om het probleem te ontdekken. We overleggen altijd eerst de mogelijke oplossingen met je voordat we starten aan de reparatie. Voor het onderzoeken rekenen we geen kosten.

Vragen jullie onderzoekskosten?

Nee, wij rekenen geen onderzoekskosten.

Hebben jullie ook leentoestellen?

Helaas hebben we geen leentoestellen beschikbaar. Daar moet je nu nog zelf voor zorgen.

Wat als ik zelf nog garantie heb?

Heb je jouw toestel bij ons gekocht? Dan behoud je de 2 jaar fabrieksgarantie na reparatie. Beloofd. Heb je je toestel niet bij ons gekocht? Dan vervalt je fabrieks- of aankoop garantie als je ‘m door ons laat repareren. Je krijgt van ons 12 maanden garantie op de reparatie en eventuele onderdelen die we gebruikt hebben.

Wanneer je nog garantie hebt, houd er rekening mee dat eigen schade niet wordt vergoed binnen garantie en je je toestel vaak langer kwijt bent.

Krijg ik mijn screenprotector terug?

Bij het openmaken van het toestel moeten wij doorgaans de screenprotector verwijderen. Houd er rekening mee dat je deze niet meer terugkrijgt. We kunnen in dat geval een nieuwe voor je plakken voor de kostprijs. Bij aanmelding de winkel wordt deze optie aangeboden.

Ik ben verzekerd, wordt de reparatie van de schade vergoed?

Er zijn een hoop verzekeraars en allemaal houden ze verschillende voorwaarden aan. Het is belangrijk dat je bij jouw eigen verzekeraar nagaat of de specifieke schade vergoed wordt en je deze kunt laten repareren bij ons. Wij kunnen je daarbij voorzien van een offerte. De reparatiekosten kun je achteraf zelf claimen bij jouw verzekeraar met de factuur. 

Wat voor soort onderdelen gebruiken jullie voor de reparaties?

  Voor iPhone en iPad reparaties zijn er veel verschillende soorten onderdelen op de markt:
  • Originele Apple onderdelen, onderdelen direct uit de Apple fabriek
  • Replica onderdelen van verschillende kwaliteiten
  • Refurbished onderdelen, originele Apple onderdelen die al eens gebruikt zijn, maar er nog uitzien als nieuw
  • Voor tablets gebruiken wij geen refurbished onderdelen.
  Wij werken met Originele onderdelen,refurbished onderdelen en de hoogste gradatie kwaliteit in replica onderdelen. Voor Samsung reparaties maken we gebruik van originele onderdelen. 

Mijn telefoon is nu waterdicht, is dat na reparatie nog steeds het geval?

We kunnen geen garantie geven dat je telefoon weer 100% waterdicht is. Wel proberen we ‘m weer zo waterdicht mogelijk te repareren. Douchen met je telefoon raden we wel af.

Ik heb een andere vraag

Mail je vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom langs in  onze winkel.