Telefoon Telefoonnummer: 0299-39 69 52 
Smart Care Purmerend Google Maps Peperstraat 1-1441 BH-Purmerend


iPhone 6 plus reparatie hoorn

HTC Desire Series Reparatie

Hieronder vindt u de HTC Desire series reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van HTC Desire series reparatie.

Sleep uw muis over de omschrijving voor toelichting.

 

Omschrijving Prijs
HTC Desire Series Originele Sony scherm + Frame (Touchscreen + LCD) Op aanvraag
HTC Desire Series Originele achterkant Zwart / Wit Op aanvraag
HTC Desire Series Dock Connector (oplaadproblemen) Op aanvraag
HTC Desire Series Koptelefoon aansluiting (AUX) Op aanvraag
HTC Desire Series Microfoon Op aanvraag
HTC Desire Series Camera achter Op aanvraag
HTC Desire Series Camera voor Op aanvraag
HTC Desire Series Accu Op aanvraag
HTC Desire Series Aan/Uit knop Op aanvraag
HTC Desire Series Volume knop Op aanvraag
HTC Desire Series Speaker: Oor speaker Op aanvraag
HTC Desire Series Speaker: Luidspeaker €39.00
HTC Desire Series Trilmoter €49.00
HTC Desire Series Sim card tray €15.00
HTC Desire Series Software herstel €25.00
HTC Desire Series Chemische reiniging i.v.m. vloeistof-/vochtschade €75.00
HTC Desire Series Overige Onderdelen/reparaties Op aanvraag

 

HTC Desire series reparatie Hoorn

Is uw HTC Desire Series toe aan een reparatie dan bent u met uw HTC Desire Series bij Smartphone Reparatie Hoorn op het juiste adres. Onze monteurs zijn in staat om de schade snel en vakkundig voor u in orde te maken. Binnen uiterlijk 30 minuten is de reparatie van uw HTC Desire Series klaar.

In Hoorn is Smartphone Reparatie Hoorn bekend in hun expertise en biedt dagelijks aan vele klanten hulp in het repareren van HTC. Na de reparatie kunt u weer zorgeloos gebruik maken van uw HTC toestel en zult u in zeker mate verzekerd zijn van uw toestel.

Wij repareren dagelijks verschillende HTC modellen tot grote tevredenheid van onze klanten. De reparaties verschillen van waterschade tot gebroken schermen en wij zijn in staat om de schade snel en vakkundig voor u in orde te maken.

U kunt ons bellen voor een afspraak of online contact opnemen voor een terugbel afspraak. Wij hebben een ‘klaar terwijl u wacht’ service. U wordt ter plekke geholpen met uw beschadigde HTC.

Binnen een half uur zijn meeste de HTC reparaties klaar. Tijdens de reparatie van uw HTC kunt genieten van een gratis kopje koffie of thee. Hieronder kunt u de tarieven vinden van de meest voorkomende HTC reparaties.

 

HTC Desire series scherm vervangen
Heeft het scherm van uw HTC Desire Series een flinke stoot gekregen en wilt u het scherm van uw toestel vervangen? Dan kunt u bij ons uw HTC Desire Series scherm laten vervangen door een van onze specialisten. Onze monteurs zullen vakbekwaam het beschadigde scherm door een nieuw en origineel exemplaar vervangen en binnen uiterlijk 30 minuten weer voor u gebruik klaar maken.