Telefoon Telefoonnummer: 0299-39 69 52 
Smart Care Purmerend Google Maps Peperstraat 1-1441 BH-Purmerend


iPhone 6 plus reparatie hoorn

HTC M9 Reparatie

Hieronder vindt u de HTC M9 series reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van HTC M9 series reparatie.

Sleep uw muis over de omschrijving voor toelichting.

 

Omschrijving Prijs
HTC M9 Series Originele scherm + Frame (Touchscreen + LCD) €129.00
HTC M9 Series Originele achterkant Zwart / Wit €35.00
HTC M9 Series Dock Connector (oplaadproblemen) €49.00
HTC M9 Series Koptelefoon aansluiting (AUX) €39.00
HTC M9 Series Microfoon €49.00
HTC M9 Series Camera achter €49.00
HTC M9 Series Camera voor €39.00
HTC M9 Series Accu €39.00
HTC M9 Series Aan/Uit knop €49.00
HTC M9 Series Volume knop €49.00
HTC M9 Series Speaker: Oor speaker €39.00
HTC M9 Series Speaker: Luidspeaker €39.00
HTC M9 Series Trilmoter €49.00
HTC M9 Series Sim card tray €15.00
HTC M9 Series Software herstel €25.00
HTC M9 Series Chemische reiniging i.v.m. vloeistof-/vochtschade €75.00
HTC M9 Series Overige Onderdelen/reparaties Op aanvraag

 

HTC M9 series reparatie Hoorn
Is uw HTC M9 Series toe aan een reparatie dan bent u met uw HTC M9 Series bij Smartphone Reparatie Hoorn op het juiste adres. Onze monteurs zijn in staat om de schade snel en vakkundig voor u in orde te maken. Binnen uiterlijk 30 minuten is de reparatie van uw HTC M9 Series klaar.

In Hoorn is Smartphone Reparatie Hoorn bekend in hun expertise en biedt dagelijks aan vele klanten hulp in het repareren van HTC. Na de reparatie kunt u weer zorgeloos gebruik maken van uw HTC toestel en zult u in zeker mate verzekerd zijn van uw toestel.

Wij repareren dagelijks verschillende HTC modellen tot grote tevredenheid van onze klanten. De reparaties verschillen van waterschade tot gebroken schermen en wij zijn in staat om de schade snel en vakkundig voor u in orde te maken.

U kunt ons bellen voor een afspraak of online contact opnemen voor een terugbel afspraak. Wij hebben een ‘klaar terwijl u wacht’ service. U wordt ter plekke geholpen met uw beschadigde HTC.

Binnen een half uur zijn meeste de HTC reparaties klaar. Tijdens de reparatie van uw HTC kunt genieten van een gratis kopje koffie of thee. Hieronder kunt u de tarieven vinden van de meest voorkomende HTC reparaties.

 

HTC M9 series scherm vervangen
Heeft het scherm van uw HTC M9 Series een flinke stoot gekregen en wilt u het scherm van uw toestel vervangen? Dan kunt u bij ons uw HTC M9 Series scherm laten vervangen door een van onze specialisten. Onze monteurs zullen vakbekwaam het beschadigde scherm door een nieuw en origineel exemplaar vervangen en binnen uiterlijk 30 minuten weer voor u gebruik klaar maken.