Telefoon Telefoonnummer: 0299-39 69 52 
Smart Care Purmerend Google Maps Peperstraat 1-1441 BH-Purmerend


iPhone 6 plus reparatie hoorn

HTC One SV Reparatie

Hieronder vindt u de HTC One SV reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van HTC One SV reparatie.

Sleep uw muis over de omschrijving voor toelichting.

 

Omschrijving Prijs
HTC One SV Originele scherm + Frame (Touchscreen + LCD) €139.00
HTC One SV Originele achterkant Zwart / Wit €35.00
HTC One SV Dock Connector (oplaadproblemen) €49.00
HTC One SV Koptelefoon aansluiting (AUX) €39.00
HTC One SV Microfoon €49.00
HTC One SV Camera achter €49.00
HTC One SV Camera voor €39.00
HTC One SV Accu €39.00
HTC One SV Aan/Uit knop €49.00
HTC One SV Volume knop €49.00
HTC One SV Speaker: Oor speaker €39.00
HTC One SV Speaker: Luidspeaker €39.00
HTC One SV Trilmoter €49.00
HTC One SV Sim card tray €15.00
HTC One SV Software herstel €25.00
HTC One SV Chemische reiniging i.v.m. vloeistof-/vochtschade €75.00
HTC One SV Overige Onderdelen/reparaties Op aanvraag

 

HTC One SV reparatie Hoorn

Is uw HTC One SV  toe aan een reparatie dan bent u met uw HTC One SV bij Smartphone Reparatie Hoorn op het juiste adres. Onze monteurs zijn in staat om de schade snel en vakkundig voor u in orde te maken. Binnen uiterlijk 30 minuten is de reparatie van uw HTC One SV klaar.

In Hoorn is Smartphone Reparatie Hoorn bekend in hun expertise en biedt dagelijks aan vele klanten hulp in het repareren van HTC. Na de reparatie kunt u weer zorgeloos gebruik maken van uw HTC toestel en zult u in zeker mate verzekerd zijn van uw toestel.

Wij repareren dagelijks verschillende HTC modellen tot grote tevredenheid van onze klanten. De reparaties verschillen van waterschade tot gebroken schermen en wij zijn in staat om de schade snel en vakkundig voor u in orde te maken.

U kunt ons bellen voor een afspraak of online contact opnemen voor een terugbel afspraak. Wij hebben een ‘klaar terwijl u wacht’ service. U wordt ter plekke geholpen met uw beschadigde HTC.

Binnen een half uur zijn meeste de HTC reparaties klaar. Tijdens de reparatie van uw HTC kunt genieten van een gratis kopje koffie of thee. Hieronder kunt u de tarieven vinden van de meest voorkomende HTC reparaties.

 

HTC One SV scherm vervangen
Heeft het scherm van uw HTC One SV een flinke stoot gekregen en wilt u het scherm van uw toestel vervangen? Dan kunt u bij ons uw HTC One SV scherm laten vervangen door een van onze specialisten. Onze monteurs zullen vakbekwaam het beschadigde scherm door een nieuw en origineel exemplaar vervangen en binnen uiterlijk 30 minuten weer voor u gebruik klaar maken.