Telefoon Telefoonnummer: 0299-39 69 52 
Smart Care Purmerend Google Maps Peperstraat 1-1441 BH-Purmerend


iPhone 6 plus reparatie hoorn

HTC One x Mini 2 Reparatie

Hieronder vindt u de HTC One x Mini series reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van HTC One x Mini series reparatie.

Sleep uw muis over de omschrijving voor toelichting.

 

Omschrijving Prijs
HTC One x Mini Series Originele scherm + Frame (Touchscreen + LCD) €109.00
HTC One x Mini Series Originele achterkant Zwart / Wit €35.00
HTC One x Mini Series Dock Connector (oplaadproblemen) €49.00
HTC One x Mini Series Koptelefoon aansluiting (AUX) €39.00
HTC One x Mini Series Microfoon €49.00
HTC One x Mini Series Camera achter €49.00
HTC One x Mini Series Camera voor €39.00
HTC One x Mini Series Accu €39.00
HTC One x Mini Series Aan/Uit knop €49.00
HTC One x Mini Series Volume knop €49.00
HTC One x Mini Series Speaker: Oor speaker €39.00
HTC One x Mini Series Speaker: Luidspeaker €39.00
HTC One x Mini Series Trilmoter €49.00
HTC One x Mini Series Sim card tray €15.00
HTC One x Mini Series Software herstel €25.00
HTC One x Mini Series Chemische reiniging i.v.m. vloeistof-/vochtschade €75.00
HTC One x Mini Series Overige Onderdelen/reparaties Op aanvraag

 

HTC One x Mini series reparatie Hoorn

Is uw HTC One x Mini Series toe aan een reparatie dan bent u met uw HTC One x Mini Series bij Smartphone Reparatie Hoorn op het juiste adres. Onze monteurs zijn in staat om de schade snel en vakkundig voor u in orde te maken. Binnen uiterlijk 30 minuten is de reparatie van uw HTC One x Mini Series klaar.

In Hoorn is Smartphone Reparatie Hoorn bekend in hun expertise en biedt dagelijks aan vele klanten hulp in het repareren van HTC. Na de reparatie kunt u weer zorgeloos gebruik maken van uw HTC toestel en zult u in zeker mate verzekerd zijn van uw toestel.

Wij repareren dagelijks verschillende HTC modellen tot grote tevredenheid van onze klanten. De reparaties verschillen van waterschade tot gebroken schermen en wij zijn in staat om de schade snel en vakkundig voor u in orde te maken.

U kunt ons bellen voor een afspraak of online contact opnemen voor een terugbel afspraak. Wij hebben een ‘klaar terwijl u wacht’ service. U wordt ter plekke geholpen met uw beschadigde HTC.

Binnen een half uur zijn meeste de HTC reparaties klaar. Tijdens de reparatie van uw HTC kunt genieten van een gratis kopje koffie of thee. Hieronder kunt u de tarieven vinden van de meest voorkomende HTC reparaties.

 

HTC One x Mini series scherm vervangen
Heeft het scherm van uw HTC One x Mini Series een flinke stoot gekregen en wilt u het scherm van uw toestel vervangen? Dan kunt u bij ons uw HTC One x Mini Series scherm laten vervangen door een van onze specialisten. Onze monteurs zullen vakbekwaam het beschadigde scherm door een nieuw en origineel exemplaar vervangen en binnen uiterlijk 30 minuten weer voor u gebruik klaar maken.