Telefoon Telefoonnummer: 0299-39 69 52 
Smart Care Purmerend Google Maps Peperstraat 1-1441 BH-Purmerend


iPhone 6 plus reparatie hoorn

iPhone scherm reparatie

iPhone glas vervangen

Van een iPhone is bekend dat het mooie glazen scherm gevoelig is voor barsten. Het kan dus maar zo zijn dat je je iPhone hebt laten vallen en dat er nu een barst in zit. Dit is natuurlijk vervelend en lastig. Het beeld is in sommige gevallen niet meer goed zichtbaar en je kan zelfs je handen openhalen aan eventuele scherpe randjes. Gelukkig is een iPhone scherm reparatie mogelijk zodat je weer volop kan genieten van je iPhone. 


De reparatie
De reparatie van een iPhone scherm hoeft niet heel moeilijk te zijn. Toch is het niet aan te raden om de reparatie zelf uit te voeren als je niet veel kennis van zaken hebt. Voor je het weet kan je schroevendraaier namelijk uitschieten en je telefoon nog ernstiger beschadigen. Ook moet je zelf de benodigde onderdelen bestellen waardoor het een stuk langer duurt voor dat je telefoon gemaakt is. Een iPhone scherm reparatie kan je het beste laten uitvoeren door een expert. Zo weet je zeker dat de reparatie goed gebeurt. Je telefoon heb je ook supersnel weer terug, binnen ongeveer een half uur is de scherm namelijk vervangen.

Voordelen
Het scherm laten repareren heeft een heel aantal voordelen. Ten eerste kan je na de reparatie weer genieten van je iPhone, daarnaast ontvang je 3 maanden garantie op de reparatie, heb je de iPhone snel weer in je bezit en hoef je zelf niet te prutsen met kleine schroefjes. Wacht niet langer en laat je telefoon nu snel repareren!