Telefoon Telefoonnummer: 0299-39 69 52 
Smart Care Purmerend Google Maps Peperstraat 1-1441 BH-Purmerend


iPhone 6 plus reparatie hoorn

LG L Fino Reparatie

Hieronder vindt u de LG L Fino reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van LG L Fino reparatie.

Sleep uw muis over de omschrijving voor toelichting.

 

Omschrijving Prijs
LG L Fino Originele LG scherm + Frame (Touchscreen + LCD) €129.00
LG L Fino Originele achterkant Zwart / Wit €35.00
LG L Fino Dock Connector (oplaadproblemen) €39.00
LG L Fino Koptelefoon aansluiting (AUX) €35.00
LG L Fino Microfoon €39.00
LG L Fino Camera achter €45.00
LG L Fino Camera voor €39.00
LG L Fino Accu €39.00
LG L Fino Aan/Uit knop €39.00
LG L Fino Volume knop €39.00
LG L Fino Speaker: Oor speaker €39.00
LG L Fino Speaker: Luidspeaker €39.00
LG L Fino Trilmoter €39.00
LG L Fino Sim card tray €15.00
LG L Fino Software herstel €25.00
LG L Fino Chemische reiniging i.v.m. vloeistof-/vochtschade €75.00
LG L Fino Overige Onderdelen/reparaties Op aanvraag

LG L Fino reparatie Hoorn
Is uw LG L Fino toe aan een reparatie dan bent u met uw LG L Fino bij Smartphone Reparatie Hoorn op het juiste adres. Onze monteurs zijn in staat om de schade snel en vakkundig voor u in orde te maken. Binnen uiterlijk 30 minuten is de reparatie van uw LG L Fino klaar.

In Hoorn is Smartphone Reparatie Hoorn bekend in hun expertise en biedt dagelijks aan vele klanten hulp in het repareren van LG. Na de reparatie kunt u weer zorgeloos gebruik maken van uw LG toestel en zult u in zeker mate verzekerd zijn van uw toestel.

Wij repareren dagelijks verschillende LG modellen tot grote tevredenheid van onze klanten. De reparaties verschillen van waterschade tot gebroken schermen en wij zijn in staat om de schade snel en vakkundig voor u in orde te maken.

U kunt ons bellen voor een afspraak of online contact opnemen voor een terugbel afspraak. Wij hebben een ‘klaar terwijl u wacht’ service. U wordt ter plekke geholpen met uw beschadigde LG.

Binnen een half uur zijn meeste de LG reparaties klaar. Tijdens de reparatie van uw LG kunt genieten van een gratis kopje koffie of thee. Hieronder kunt u de tarieven vinden van de meest voorkomende LG reparaties.

LG L Fino scherm vervangen
Heeft het scherm van uw LG L Fino een flinke stoot gekregen en wilt u het scherm van uw toestel vervangen? Dan kunt u bij ons uw LG L Fino scherm laten vervangen door een van onze specialisten. Onze monteurs zullen vakbekwaam het beschadigde scherm door een nieuw en origineel exemplaar vervangen en binnen uiterlijk 30 minuten weer voor u gebruik klaar maken.