Telefoon Telefoonnummer: 0299-39 69 52 
Smart Care Purmerend Google Maps Peperstraat 1-1441 BH-Purmerend


iPhone 6 plus reparatie hoorn

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 Reparatie - Binnenkort

Hieronder een lijst met meest voorkomende Samsung Galaxy S7 reparaties en tarieven. Staat uw reparatie er niet tussen? Bel 0299 - 39 69 52 , mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom langs op Peperstraat 1 Purmerend.

Sleep uw muis over de omschrijving voor toelichting.

  

Omschrijving Prijs
Samsung Galaxy S7 Compleet Scherm  €n.n.b.
Samsung Galaxy S7 Accu €n.n.b.
Samsung Galaxy S7 Originele achterkant €n.n.b.
Samsung Galaxy S7 Aan/Uit knop €n.n.b.
Samsung Galaxy S7 Koptelefoon aansluiting kabel €n.n.b.
Samsung Galaxy S7 oplaad connector €49.00
Samsung Galaxy S7 Oor Speaker €35.00
Samsung Galaxy S7 Camera voor €n.n.b.
Samsung Galaxy S7 Camera achter €n.n.b.
Samsung Galaxy S7 Luidspreker €n.n.b.
Samsung Galaxy S7 Trilmotor €n.n.b.
Samsung Galaxy S7 SIM/SD lezer €n.n.b.
Onderzoekskosten €35.00
Software herstel €25.00
Chemisch reinigen i.v.m. vloeistof-/vochtschade                                                         €35.00

Samsung Galaxy S7: wat te verwachten

De Galaxy S7 zal op 21 februari gepresenteerd worden op het Mobile Word Congress in Barcelona. Het nieuwe vlaggenschiptoestel van Samsung is daarna vanaf 11 Maart verkrijgbaar in Nederland. Maar wat kunnen we nu verwachten van de nieuwste generatie Galaxys?
Geruchtencentrale
Volgens de laatste geruchten zou het apparaat een volledig metalen behulzing meekrijgen. Daarnaast zou de Galaxy S7 ook uitegerust worden met onder meer een drukgevoelig scherm. Naar verluidt, en ongetwijfeld tot grote opluchting van consumenten wereldwijd, zou de Galaxy ook een grotere accu meekrijgen. Andere geruchten spreken over een usb-c-poort waarmee de accu in goed 30 minuten opgeladen is om de dag mee door te komen.
Ten slotte kunt u verwachten dat de water- en stofdichtheid nieuwe hoogtes bereikt. Er zou een nieuwe techniek ontwikkeld zijn waarmee het toestel weer waterdicht wordt. Een functie die de S5 nog bezat maar nadien, dankzij de overstap van een plastic behulzing richting eentje van metaal en glas, losgelaten moest worden. Overigens zou ook de S7 Edge zijn debuut maken op het Mobile World Congress. Voor wie er vroeg bij wilt zijn: er zou de optie tot pre-orderen zijn op de dag van de lancering.
Specs?
Wat de prijs betreft kunnen we u al verklappen dat deze naar alle waarschijnlijkheid aan de hoge kant zal zijn. Het is ongetwijfeld één van de duurdere smartphones die dit jaar op de markt zal komen.
Men kan een displayscherm verwachten van 5.7 inch en een resolutie van 1440 x 2560. Wat de camera betreft is de kans groot dat de S7 gaat voor een nieuwe BRITECELL camera. Deze camera is ontworpen om beter te functioneren bij weinig licht en is kleiner in grootte dan het toestel op de S6 was. Een nieuw gerucht spreekt in dit departement overigens over een variant op de Live foto’s van iPhone 6S onder de naam Vivid Photos. De camera zelf zou een 12MP sensor bezitten. Dit is lager dan de 16Mp van de S6 maar Samsung mikt dan ook op meer op een bruikbare, nuttige sensor dan onnodige scherpheid van beeld.
In ieder geval is er heel wat om naar uit te kijken en reden genoeg om 21 februari in het vet te omlijnen in de agenda. Wij bij Smart Care zijn alvast benieuwd, u toch ook?

 

Samsung Galaxy S7 reparatie Purmerend

Het is nog niet zover! maar verwacht wordt dat Samsung hun nieuwe flaggenschip de Samsung Galaxy S7 op MWC2016 zal aankondigen. Wij hebben alvast de onderdelen op pre-oder staan zodat we meteen kunnen handelen als de eerste Galaxy S7 reparatie wordt aangeboden. Zodra de service bulletins van Samsung beschikbaar zijn zullen wij deze bestuderen en klaar zijn voor alle Samsung Galaxy S7 reparaties.

Scherm vervangen/reparatie

Meest voorkomende probleem zal weer de scherm reparatie zijn. Eerste paar maanden zijn de onderdelen duur en zal de scherm reparatie prijzig zijn. Het vervangen van de scherm zal naar verwachting niet gemakkelijk zijn. Niet voor ons!. Met professioneel hitte plaat kunnen wij de Samsung Galaxy S7 scherm makkelijk vervangen. Laat uw kostbare smartphone door vakkundig monteurs repareren en neem geen risico.

Heeft u nog vragen over Samsung Galaxy S7 reparatie? Bel 0299 - 39 69 52, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom langs op Peperstraat 1 in Purmerend